Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2022 18:10 - Кой къде е преди началото на сезона в НФЛ
Автор: valentint Категория: Спорт   
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове:
0



Кои тимове имат най-добрите Офанзивни Линии и къде сме ние, Пакърс

1.Канзас Сити Чийфс
image
Тук няма какво толкова да се анализира. Канзас Сити Чийфс, с лек реверанс към Филаделфия Ийгълс, има най-добрата офанзивна линия в NFL, навлизайки в сезон 2022. Вождовете обновиха офанзивната си линия и сега притежават един просто страховит юнит за фронталната  и в окопите генерална баталия. Те имат център №1 при спечелените пас блокове в лицето на Хъмфри . Плюс  гардове № 1 и 2 в лигата - Джо Туни и Трей Смит. Отвън Орландо Браун Джуниър остава един от най-добрите леви такъли в играта, а ветеранът Андрю Уайли продължава да доказва своята стойност като десен такъл. И това не е всичко - Джерон Крисчън и Лукас Нианг могат да бъдат включени винаги и във всеки момент.

2. Филаделфия Ийгълс.
image
Хауи Роузман е известен, че обича да строи отбора през окопите и основно негова е заслугата Ийгълс да имат една от най-добрите офанзивни линии в НФЛ. Eagles дори вече имат заместник на величие в играта като Джейсън Келси
- центърът от втория кръг през 2022 г. Камерън Юргенс чака момента си.  Джордан Майлата заедно с Лейн Джонсън представляват най-доброто дуо такъли в лигата, а Келси, Исак Сеумало и Ландън Дикерсън ще държат интериора след оттеглянето на Брандън Брукс.

3. Далас Каубойс. Те са единственият отбор в НФЛ с действащи двама сигурни за Hall of Fame лайнмени. Те просто трябва да се надяват, че двамата ветерани Тайрън Смит и Зак Мартин ще се запазят здрави през сезона. Младият център Biadasz е особено ефективен в играта по земя, но от него се иска повече в защитата на подаването. Терънс Стийл и новобранеца от първия кръг Тайлър Смит са добри допълнения към този юнит.

4. Tampa Bay Buccaneers. На Бъкс се наложи да търсят заместници на напусналите титулярни гардове Али Марпет и Алекс Капа, но те вече запълниха една от тези дупки, като придобиха Шак Мейсън от Пейтриътс. Тристан Уърфс е най-добрият десен такъл в НФЛ, а центъра Райън Дженсън изобщо няма нужда от представяне. Арън Стини, Робърт Хейнси и новобранецът Люк Гьодеке ще се състезават за заемане на овакантеното място на левия гард.

Можем да продължим изреждането с Браунс, Пейтриътс, Бронкос, Рейвънс и т.н, но въпроса е къде сме ние, Green Bay Packers, в тази класация.

Къде сме ние, Пакърс

Въпроса е доста комплициран. С много НО и АКО. През последните години.Офанзивната линия на Грийн Бей винаги е била (заедно със секъндърито) най-силното звено на отбора. И тук започваме с ”акотата”. Ако Дейвид Бахтиари или Елгтън Дженкинс могат да играят ние се наместваме веднага след Ийгълс, на третото място. Ако един от двамата не е наличен автоматично падаме до около 12-16 място. Ако не дай боже и двамата… Е, ще пропаднем още.  Ще имаме Джон Рънян, Джош Майерс, Ройс Нюман  и куп интригуващи млади таланти, към които добавихме още двама в проекта за 2022 г. в лицето на Шон Райън и Зак Том. Но всички те още нито са пускали кръв на противника, нито са кървели.

 

ПС. Следващия обзор ще е за 7-те от фронта на Дифенза.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1502482
Постинги: 273
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031