Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2020 16:22 - Which NFL quarterbacks will be under the most pressure if/when the season starts, and why?
Автор: valentint Категория: Спорт   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кои куотърбекове в NFL ще бъдат под най-голям натиск, ако / когато започне сезонът, и защо?
Преди сезона всеки куотърбек, независимо дали на гимназиален отбор или профи с дълъг стаж в
NFL страда от „сценична треска”. Но за някой напрежението е повече, защото позицията им се клати…

Ето някой от тях:
Baker Mayfield
image

- той ще работи със своя 4-ти треньор в третия си сезон в НФЛ. Не е добре. Но този отбор е изграден около него за победа. Той просто беше лош през миналия сезон. Ако той не вдигне нивото на играта си тази година, те вероятно ще драфтят нов QB - отново - в Кливланд.
Mitch Trubisky -
image
Мечките доведоха Ник Фоулс. Когато довеждате такъв човек това я ясно послание към първия избор – времето да се докажеш изтича. Досега Трубиски е емблема за „лош избор на драфт” и ако Фоулс му вземе работата, няма какво друго да се каже.
Matthew Stafford - Детройт смърди и едва ли ще стане много по-добре. Стафорд е много добър за тях, когато е здрав. Но когато не е здрав, той изтича към горната граница на заплатите им. И дори когато е здрав, колкото и добър да е той, ще спечелите ли с него? Ако вашият екип се нуждае от толкова много повече и му плащате големи пари, в кой момент ще погледнете и ще кажете, че това вече не си заслужава?

Aaron Rodgers – Пакърс трейдваха за да драфнат още един QB ... интересно. Роджърс прогони Маккарти от града. На него се гледа като на petulant, разглезен. Може да се окаже, че те искат да го търгуват под линията. Един вид - Отървете се от attitude/cancer, който може да е зад кулисите.
Philip Rivers - можеше да се оттегли след изминалия сезон, но мисля, че иска още един изстрел в плейофите и да си тръгне гордо.  Якоби Брисет не изглеждаше зле  миналия сезон; ако Ривърс изобщо се разклати, те връщат в Брисет и в този момент Ривърс гледа златния часовник ...
Derek Carr - нов град, нов стадион, нови фенове. Получавате малко време да ги спечелите. Не е толкова много сделката да се получи Мариота - той не е всичко това. Нещо повече, Кар просто не е станал това, което се очакваше от него. Може да е време да отрежат въдицата със стръвта, докато се опитват да строят наново във Вегас.

Седалките още не са толкова горещи, но пожарът е започнал:
Ben Roethlisberger - приближавайки се към зимата в кариерата си, ако не се върне силен от тази контузия, те биха могли да погледнат в друга посока ... особено след като той очевидно не е харесван от съотборниците си (разбирай тъмнокожите такива).
Jared Goff - subpar сезон миналата година. Не е непременно в непосредствена опасност, но той трябва да обърне кораба. В тази дивизия сега има два отбора, по-добри от Овните. Гоф трябва да засили играта си.
Не е в списъка по очевидни причини:
Ryan Fitzpatrick. Да, той беше QB на Маями миналия сезон. И в зависимост от здравето на Туа, той може да бъде стартер в началото на сезона и тази година. Но той просто поддържа седалката топла за Туа. Той не е под никакъв натиск - когато Туа е готов, това е неговият екип. Фиц идва от Харвард, той е достатъчно умен, за да знае това.

А и имаме един новобранец, върху когото са стоварени огромни очаквания… След 20 години и 6 пръстена Том Брейди стартира кариерата си отново. Но освен яркото слънце на Флорида едва ли нещо друго го прегрява.

Валентин Тодоров




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1516917
Постинги: 274
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930