Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2019 13:54 - Г-7 Тръмп протяга ръка на Русия
Автор: valentint Категория: Политика   
Прочетен: 601 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тръмп отново е в друга лига от инфантилните евроконтинентални „лидери” (Британия на Борис Джонсън и Брекзит е на път да се освободи от дребнавото,дребнотемно и двулично мислене наложено от Германия на Меркел и чиновнически Брюксел) протягайки ръка към Русия.

Всъщност Русия е много повече държава от Г-7 отколкото една сриваща се икономика и с нула политическо влияние Италия например.Или свилата се в черупката си и още ближеща раните си след спукването на балона Хейсей,най-тежката икономическа криза след Голямата депресия и „загубените две десетилетия” през 90-те години Япония.

И все още най-мощния политически съюз в света е когато САЩ и Русия играят заедно.Познайте какъв кошмар е подобен съюз за Меркел,Макрон и цялата жалка еврочиновническа клика. Жалко,че онзи подражаващ на европейските модели за политически контрол и регулиране чрез ненужни и вредни чиновнически агенции в разрез с всичко което бащите на Америка,от автора на Капиталистическия манифест Адам Смит,през Хамилтън и Мадисън,заложиха в основите на първата истински Свободна икономика и с още по-неясни,но определено носещи обратни последици външни действия двуличник Барак Обама развали тези отношения,но прагматици като Тръмп и Путин могат да поправят това.

Все пак многонационалните и глобално мислещи Русия и САЩ си приличат повече помежду си ,отколкото със старите и инфантилни Европейци от тази страна на Канала.

Къде е Китай в тази геополитическа схема.Въпреки много по-свободната си от всички европейски страни,далеч по-капиталистическа,ако искате икономика политически и културно Китай е страна от Глобалната Източна цивилизация.А колкото и днешните „лидери” да отричат Хънтингтън,той е прав.На Земята е тясно за две Глобални,с напълно противоположни идеи и цели цивилизации.Рано или късно едната ще погълне или унищожи другата.

А победното оръжие в тази война е съюз между САЩ и Русия.

Валентин Тодоров




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1502502
Постинги: 273
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031