Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2016 20:30 - Всепроникващия неокомунизъм от мафиотски тип е днешното лице на Европа
Автор: valentint Категория: Политика   
Прочетен: 612 Коментари: 0 Гласове:
1



България е пълна с хора готови да се закълнат във всичко Германско.От начина на правене на политика до фолксвагена и кремвирша.От дисциплината на немските работници до тоталната законопослушност  на поданиците на Райха.Щом идва от Великата Дойчланд все едно е божия повеля.

Която трябва да се следва.Чийто опит и методи следва да се насаждат.На всяка цена.Въпреки съпротивата на заклеймяваните като бунтари българи.

Какво значение има,че те са такива просто защото не са слепи и с капаци на очите като северния образец.Това само ги прави „лош или непригоден материал”,,както обичат да се изразяват апологетите на идеята ,че нацията и народа трябва да се състоят от съгласни на всичко наредено отгоре роби на елита и държавата си.Точно каквито са доказали,че са немците.

Трябва да признаем,че наричаните в миналото „прусаци на Балканите” се справят.

От създадената от активисти на Германската ХДП клика от кариеристи и институционисти под абревиатурата „ГЕРБ” до изцяло действащия по модела на Германския Футболен Съюз наш подобен БФС за който се отнася и написаното по-надолу.

Защото именно за футбола ще стане въпрос.Тъй като в днешно време в Европа футбола като обществен феномен  почти като нищо друго показва истината за господстващите обществени отношения.

Тази седмица медиите бяха изпълнени със заглавия от типа на:

„Доновете в Бундеслигата целуват ръка на Хьонес”
„Силните фигури в германските клубове приветстват Ули”
„Хьонес крачи към трона си в Байерн”

„От затвора към президентския пост”

За какво става въпрос.Елементарно.Както в най-добрите мафиотски традиции боса на босовете, капо де тути капи на Германския футбол е излежал 21 месеца в затвора и се връща на позицията си на Кръстник.

Само фактите.Без коментар:

"Ръководителите на отборите от Бундеслигата вече постилат червения килим за Ули Хьонес, който се очаква в петък да бъде избран отново за президент на Байерн Мюнхен, след като излежа ефективна присъда в затвора за укриване на данъци.
Хьонес, който е един от бившите легендарни футболисти на баварците, беше мениджър в продължение на три десетилетия и след това от 2009-а до 2014-а година президент, беше признат за виновен в процеса за укриване на данъци. На редовния конгрес на клуба в петък той е единственият кандидат за поста.
"Завръщането на Ули е голямо богатство за Бундеслигата", заяви спортният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер, а изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоахим Вацке каза, че завръщането на Хьонес е "добро за цялата Бундеслига".
С добри думи изказаха още шефът на Борда на Шалке Клеменс Тьонис, мажоритарният собственик на Хофенхайм Дитмар Хоп, както и актуалният национален треньор на Румъния Кристоф Даум."

Какъв възторг.Какво обич на мафиотското братство към един от неговите кръстници.

А осъдения също за укриване на данъци негов предтеча Ал Капоне така си и изгни в затвора. При това осъден за 100 000 (сто хиляди) пъти по-малка сума от откраднатата от Ули.

И си го избраха.Вчера.Цитирам:

"Живата легенда на Байерн Мюнхен Ули Хьонес се завърна на президентския пост в клуба. Неговият процент във вечерта на победата обаче напомня на този, с който печелеха лидерите в комунистическите страни преди 1989 година - 98.5%!
Бившият футболист и спортен директор се завърна триумфално на трона си, след като трябваше да се откаже доброволно заради скандала с укриване на данъци.
На 13-и март 2014 година Хьонес беше осъден на 3.5 години затвор заради укриване на данъци в размер на 43 милиона евро (в сумата се включват лихвите и глобите). След точно 637 дни зад решетките Ули излезе на свобода, а още през февруари миналата година работеше в академията на Байерн.
6986 от членовете на Байерн гласуваха "За" Хьонес, а 108 бяха против. Така 64-годишният бивш национал беше избран единодушно за президент на годишното събрание на клуба, което се проведе вчера."

Това е.Германия отново демонстрира каква е нейната истинска днешна същност.

Ама това не било националната традиция на нацията.Било само временна заблуда и криза на ценностната система.

На кой му пука.Важното е този челен опит и тази ценностна система да се насаждат навсякъде.В цяла Обединена Европа.

И ако нямаме подходящия човешки материал сред народонаселението на България,то го имаме в изобилие сред управляващия елит.

Защото това е предопределено да са случва навсякъде, където се смесват политика и икономика.Защото подобни неща не са изключение,а правило там където икономическите закони и норми са заменени от водени от политически идеи обществени институции.




Валентин



Тагове:   футбол,   мафия,   кръсници,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1511666
Постинги: 274
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930