Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2020 09:44 - Кафе с Радев
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.07.2020 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Има ли полицейско насилие при протестите? Не, определено НЕ! Напротив, аз твърдя, че има преднамерено гражгданско насилие и терор над обществени сгради, над полиция и над държавни органи. Този терор е ръководен от Корнела, която днес внася вот на недоверие и вещиците и вилнеят из София и Бургас. По-късно ще стигнел и до кафепийците. А сега - правомерно ли действа полицията? Да. Защо? 
Сутринта един репортер от бТВ показа как изглежда бившият партиен дом след погрома над сградата снощи. Предмети, останали от уж протестиращите - запалки, гърла от счупени бутилки, счупен и свален на земята прожектор от сградата /господа протестиращите се крият от светлината като вампири!/, бутилка, втъкната в счупеното стъкло на вратата на обществената сграда, почупени стъкла отвън навътре, тоест, блъскано е отвън. 
И една палатка с вадпис - Системата ни убива. Какво има вътре в палатката? Цял сак с камъни за замерване, павета, голям камък, бои за вапцване на обществени сгради. Един прозорец бе боядисан в червено. Тоест, протестаджиите са се подготвяли за агресиьята си предварително. Това, което се е случило, е било по план, носели са си и инструментите на вандализма! 
Първо, снощното сборище било ли е разрешено от кмета Фандъкова? Има ли документ за това? Медиите мълчат по въпроса. В този документ трябва да пише време и място, както и кои са участниците - групи граждани от...,  или  неззависими граждани  и прочее. Най-малкото, да се посочва от кое населено място идват протестиращите. Ако впоследствие полицията провери и се окаже, че има недекларирани групи, арест на организатора. Протест, митинг и други изяви да имат посочен организатор. Иначе кой отговаря? Трябва да пише от колко до колко часа се провежда сборището. И като изтече времето, сганта да се разотива или полицията да я разпръсне. 
Агресията по време на митинг, протест и прочее обществено мероприятие да е основание за кмета на града да отказва разрешение за провеждането.  И шест месеца да има забрана. 
Кой е отговорен за вандализма снощи? Имена! Кой организира протеста и отговаря за поведението на гражданите там?  
Сега за кафепийците. Те мирно искали да се срещнат с Делян Пеевски пред хотела му. Да попитам . а защо не идете при Доган? Щото ви трпеперят мартинките пред турчина. Затова. Където е лесно, и баба знае.
Но на мен друго ми направи впечатление. Очевидно нагло разположени къв Пеевски граждани искат среща с него. Чичкови червенотиквеничета, кафепийски смоци! Коюйто иска среща с депутат или с друго длъжностно лице, записва се за среща при съответната секретарка. Не ме интересува дали това е Пеевски, Доган или който и да е друг. Спазвайте реда! Румен Радев в момента ще остяави ли всичко и ще пие ли кафе с мен, понеже аз искам? 
Щом ще се пие кафе, аз искам моето да ми го сервира Румен Радев сега, както вие искате Пеевски на кафе. Радев, хайде, слуга на народа, изкавалерствай ми. Дай пример като президент!
Тия протести са вонящи и поръчани. Корнела вече ги яхна. Радев вместо да бъде обединител, той насъсква хората. ПФУ!






Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 179934
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031