Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2020 01:38 - Stripping and Football
Автор: valentint Категория: Политика   
Прочетен: 300 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.07.2020 01:56


Stripping и футбол или какво се случва с играчите от NFL след края на кариерата
image
Отговорът не е такъв какъвто очаквате.Свикнали сме да мислим,че веднъж сключили договор с отбор от NFL футболистите се превръщат в осигурени за цял живот милионери.Фактите са далеч от тази картина.Те сочат,че огромен процент от бившите играчи в НФЛ буквално се разпадат, след като се пенсионират и банкрутират.
Официалният брой през 2005 г. е 73%.Пет години по-късно е 78%. И не се е променил много в днешни дни.
Това е лошо.Съюзът на играчите,вместо да се занимава с идеологии наистина трябва да свърши по-добра работа,като научи  тези момчета как да управляват парите си, защото те ги изхвърлят за нула време. През последните тридесет години 73% от спортистите в НФЛ обявяват банкрут след три години след пенсиониране,80% до пет - това е скандално.Сега може да си помислите как тези хора успяват да се разпореждат с всичките си пари толкова бързо и неразумно, вероятно всеки има своята теория и знаете как се чувствам при наличието на теории; но,ще ви кажа къде отиват парите:

Освен наркотиците,които оставяме за друга статия те потъват в две основни ями.

Стрийптийз,с или без доплащане за секс и залагане.

След като на играчите е забранено да залагат докато са активни спортисти след оттеглянето си те са като отвързани.

По-малко се говори за другата черна дупка в която потъват спестяванията на бившите играчи. И то въпреки,че стриптийза гълта дори повече пари от залаганията,алкохола и наркотиците,взети заедно.
Стрийптиза и професионалният футбол вървят ръка за ръка. Невъзможно е да се говори за футбол спомене стриптийз и рядко е когато танцувалния кал не е неразделна част от начина на живот на професионалните футболисти,а когато имам предвид „стрийптийз“,нямам предвид местната евтина дупка с лоша бира и неядивни бъргери.Имам предвид Лас Вегас, Сафир, онзи прочут клуб в Сейнт Луис и прочие ултра скъпи клубове и те просто хвърлят пари като луди и ако не го видите няма да повярвате.За това отиват ако не всички,то огромна част от парите.
Истинска история,споделена от колежански играч,сега журналист в Поуст: „Отидох веднъж в Маями за стриптийз шоу и знаете как в Маями всичко е много по-приповдигнато,там имаше  момичета танцуващи с футболни шлемове които изхвърляха пламъци отгоре, Попаднах на Ex- NFL играч от един от Флоридските клубове.Той беше напълно забит,вероятно беше взел сериозна доза  мет и беше почти неадекватен.Промърмори нещо под носа си което не можеше да се разбере - накрая той влезе в една стая с три стриптизьорки за частно шоу.После разбрах,че е оставил $ 7 000K.Едно от момичетата ми каза след това,че той бил напълно излющен, той просто хвърлял парите си върху тях, като че е бонбони.

Друг журналист споделя по същата тема:”Бил съм в четири луксозни стрийт клуба през живота си,трябва да видял поне 50 футболисти в тях. Никога не съм виждал повече НФЛ играчи отколкото в стриптийз клубовете където и да било другаде. Извън футболното игрище имам предвид. Може би съм засичал няколко в местните DunkinDonuts, веднъж видях Rodney Harrison в Belmont Country Club (този човек е тотален punk).Един ден отидох във Вегас в един от онези големи клубове и там имаше четири „top NFL prospects” които купонясваха - lap dance ,мет, хапчета и Бенджамен Франклин навсякъде... И това преди драфта. Insane.”

Може да цитирам още безброй подобни истории.Смисъла е ясен.

Щом си в NFL, „you are big, you live big .Никой не може да ви отнеме правото да си прекарвате времето и да харчите парите си в стриптийз клуба. Но „голям мъж” и „истински мъж“ са различни неща.Тези играчи трябва да разберат, че когато са NFL спортисти,те са различни - хората ги виждат като различни.Коефициентът е 12 000 към 1,че футболист от гимназията ще стигне до професионалистите.Много е трудно да се справим с професионалистите, това са най-добрите спортисти в света.И смятат,че трябва да живеят диво. Парти през цялото време? Оргии практически всяка седмица, всеки път, когато някой от играчите има парти за рожден ден, те организират парти, а това не е с момичета от колежа - обикновено това са момичета, които работят за Hustler.Горещи блондинки,знойни латинки…Скъпи като Ферари.

И всички пари отиват там всяка седмица,всяка седмица е с тях. Трябва да осъзнаете, че повечето играчи в НФЛ харчат много пари: първо трябва да ги осигурят, след това трябва да осигурят собственото си семейство, понякога ако са женени, това са две семейства.

Чува се непрекъснато: „Този ​​човек премина през тежки времена, когато беше дете“, „Този ​​човек излезе от гетото“, „израснал в крайна бедност”….

Добре.Покриват дълговете на други хора, спасяват се от финансова криза,но харчат много! Безумно много.
Обикновено това, което се случва, е, че отборите очевидно знаят, че на играчите им липсват пари. Така че те им заемат, те им дават пари първите три години, за да покрият огромните си разходи. И така, какво се случва, когато играчите се пенсионират? Дължат същите тези пари. Огромната час от играчите дължат пари на клуба си.Не е необичайно играчът да дължи на бившия си отбор 100 000 долара и повече.

Знаете как всеки знае и дава мнението си за НФЛ,когато не знае почти нищо,по дяволите за футбола.Ако читателите търсят много одухотворени причини, те ще бъдат разочаровани: това е извън контрол.Няма успокояващ отговор,футболният живот на NFL играча е като спускане с шеметно влакче,но с товар от безмилостни разходи.
Така че защо момчетата са толкова зле с парите? Мразя да го казвам,но много от тях са тъпи. Те просто не могат да управляват живота си.Харченето на пари за луксозни мадами е част от нонстоп високия образ на NFL играч,но тази роля изглежда убива тези момчета.И основната причина е, че повечето момчета не завършват образованието си. Шестима от всеки десет играчи в Националната футболна лига не успяват да покрият колежанските си степени.Ужасно е.Ето защо американското след средно училище е такъв провал, степента на завършване на настоящите професионални футболисти е толкова лоша.Това е най-големият позор в тази страна.

Официалните / неофициалните числа за черните NFL играчи са по-малко от 30% успеваемост на дипломирането и белите играчи са едва малко по-добри с 45%. Мислейки за това, не мисля, че футболистите изобщо учат в колежа. С нищожни изключения никой не учи!

Това наистина повдига неприятни въпроси относно образованието на спортисти от колежа в тази страна и какво да правят след футбола. Проблемът е, че Съюзът не може да го направи, защото те са твърде заети да се борят за всяка гарантирана заплата, която има. И така, кой може да каже? Жената? Не,не и такова нещо като съпругата на NFL играча, разведена с мъжа си,за да харчи за дрехи и коктейли.Родителите? Не, и защо да го правят.Нали отидохте в колежа! Спестихте им пари! Те няма да ви кажат какво да правите.

Академичното образование е предназначено да помогне за подготовката на млад спортист за кариера,ако не го прави тогава  за какво е предназначено?И защо е задължително да си минал през колежа за да те вземат в NFL?След като и след него си си същото хлапе от гетото.
Можете да изведете човека от стриптийз клуба, но не можете да го извадите стриптийз клуба от от него.

Валентин Тодоров




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1511439
Постинги: 274
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930