Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2020 17:38 - Размера е важен
Автор: valentint Категория: Политика   
Прочетен: 321 Коментари: 0 Гласове:
0



Или какви размери трябва да притежават  играчите в НФЛ според изискванията на позицията? Част първа. Това е добър въпрос. Кой прави какво по същество? И какви са критериите, необходими за тези задачи? Какъв е идеалният размер за всяка позиция?
Футболистите е трудно да се опишат:те трябва да са стройни,но едновременно физически заплашителни.Това което Националната футболна лига търси е bona fide, all-American, knock-your-socks-off boy.А това,от което се нуждаят, е кръстоска между човек и животно. Професионалната платформа за футбол не включва много членове на Залата на Славата,така че е важно всички наистина да разчитат на критериите, за да помогнат в идентифицирането на разузнавателния процес. Изключително важно е да се създаде и използва различен формат, когато един от скаутите или треньорите на вашия екип разузнава играч под много подробен контролен списък за избраната от него позиция.
Обикновено футболните треньори имат много подробно приложение със 100 отметки, за да видите какъв тип играч ще бъдете. Информацията която събирате въз основа на тези данни ви гарантира сравнима оценка. Обикновено оценката се прави по сравнителен начин.
Какво е Left Tackle във футбола? Left Tackle е 6ft5, 335 lbs.Left Tackle никога не трябва да бъде под 6ft5. Кой каза? Казва го Бил Уолш.
Това прави ли го автоматично вярно?Трябва ли знанията на Бил Уолш да се признаят за „Света Троица“ на играта? Да абсолютно.Трябва ли нечие мнение, което е различно? Не. Прав ли е? Да.
Имате различно мнение.Добре.Има един начин: спечелете пет поредни Super Bowls.Включете се в Националната футболна лига сега,спечелете пет поредни Супербоула и това може би ще потвърди вашето разбиране. Дотогава това означава, че сте „scrub”. Ако вашето фамилно име не е „Shula“ или „Walsh“, не искам да чувам оплаквания или „може би трябва да обмислим възможността за…“ Не. Понякога трябва просто да се доверим на истинските авторитети. На първата снимка долу може да видите трима играчи с три различни конструкции на тялото играещи на три различни позиции:вляво tight-end,вдясно офанзивен lineman и в средата wide-receiver.
Wide receiver.Идеалният размер за wide receiver обикновено е 6ft2, тъй като ние търсим способността за скачане и дългите стъпки; какъв е правилният брой крачки в комбайна?Броено е безброй пъти. 19.Времето пробягване на 40 ярда всъщност не ви показва колко бърз е играчът от началото. Гледате краката напред; ако са гладки и копринени и с достатъчно сила за ритници,генерирани от бедрата; тогава той е в добра форма Сега не забравяйте, че футболът е игра на експлозия: къси крачки означава, че сте безсилни в бедрата, а дългите - означава,че генерирате атлетизма си от glutes (половинките на задника,втората снимка долу).
Това е областта, от която се генерира атлетизъм; ако нямате бедрата,просто ще гребате на терена ,докато всички останали сърфират. Не можете да генерирате експлозия, ако нямате бедрата. Тренировъчните спринтьори са склонни да разчитат на бедрата си,а техните sartorius muscle (виж третата снимка) - не са добри.Това затруднява промяната на посоката, както и уязвимостта към ACL.Прави ви по-малко атлетичен. Ето защо толкова много пистови спринтьори не могат да играят в тази лига.
Да проверим възможностите.
Спринт.40 ярда.Важна е правилната техника.Най-добре „Flo-Jo“както казват скаутите: лявата ръка отпред,дясната ръка само на два сантиметра.Избухнете от дясната си страна. 4.48 до 4,56 е добро време.Времена под 4.3 ме притесняват.
Хубав вертикален скок – 39 инча. Валентин Тодоров



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1515958
Постинги: 274
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930