Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2020 22:33 - Какво и защо викат куотърбековете преди снеп
Автор: valentint Категория: Политика   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
0



Какво и защо викат куотърбековете преди снеп или кой е измислил „snap-count” между другото?
image
Често чувате куотърбека до вика "280!" а понякога дори „180!“?
Всъщност това е „Синьо 80“ и „Бяло-90“, няма такова нещо като „280!“ и "180!"Тези хора не са астронавти,те не викат координати от радионавигацията от космоса. Кой е измислил „snap-count” между другото?
„Броенето на снепа“ на куотърбека само по себе си е наука.Това, което всички куотърбекове искат от своите блокери, е допълнително време.Как го получават? Принуждавайки отбраната да отскочи встрани и така да получи допълнителни ярдове за друг даун. Нарича се: силата на казаното на глас.
-Червен 80 Проверка Чек Стоп! Лесно, лесно - двама на двама - seeeett Hut!
Всички куотърбекове трябва да владеят майсторски „броенето на снепа”, за да запазят измамата си и да не могат да дадат леко предимство на защитниците. Изисква определено количество зрялост и нюанс.
Добър въпрос е между другото: „Кой го е измислил между другото“? Все още не знам нали?
Ключът е да разклатите концентрацията на защитника,карайки го да трепне за миг.Ако можете да направите това, знаете какво правите.
Тя изисква изместване на ритъма,силата на гласа,части от реплики. Във футбола имаме онова, което наричаме, „Phantom call“ - или „фалшиви“ звуци: -Жълт !! Жълт !!
Това е фалшива команда за ушите на защитниците -обикновено куетърбека,когато сигнализира, че идва броенето на снепа ще използва кодова дума като „Blue 80“; ако е бягане, това е „Бяло 90“.Броенето на снепа е едно,двойното броене е друго. Добрите куотърбекове го използват като гардероб, за да ударят блица.
-“White 99 Hut HUT!…—White 99 Set Hut HUT Hut!!”
Това е двойно броене Това е помпа-трик; прищипвате гласа си, за да сте сигурни, че не звучи по същия начин, това е какофония, това са улични обаждания, това е истински звук на звуци. Вие получавате защитата да потрепва, така че по-добре четете структурата им на подредба и от къде идва „горещината“. Това е много проста техника, но много куотърбекове не могат да я правят.
Голямото предизвикателство, разбира се, е:
Как играете навън, спрямо начина,по който играете у дома.
Променяте гласа: у дома удряте по-високите скали и по-късите срички ...
Навън използвате по-дълбок и по-плътен глас и намирате начини да общувате с офанзивните си играчи около себе си с различна честота, движение на главата, безшумно броене, това може да насочва индекса ви надолу и да симулира броенето на снепа.
Хммм, интересна тактика, използвана от Брейди.Да видим по-отблизо.
Типичния „фалшив” Брейди е - размахване на ръцете си под центъра,за да предупреди за звуков или симулиращ „snap count” .Ако видите Брейди да сгъва коленете си при мач навън,нормално това е,защото той общува с центъра си.Вижте какво прави:
-“Ho-hop-hop-hop don’t snap it!!!!”
Той казва на центъра, че иска различна защита на ръна.Понякога Брейди ще бъде под центъра, ще замръзне – иска да изглежда така,сякаш чува нещо,върти глава и снепва топката; обикновено това означава, че е видял покриване един на един и го показва на ресийвъра, той се придържа към обаждането.Всичко това е илюзия,измама.
Виждате,точно там идват тези „Big Mugs” и Брейди иска да се измъкне от клопката.Той променя отиграването. Рънинг бека свива наляво,това е „short-trap run” (ужасно дръпване от един от най-атлетичните пазачи в лигата; щастлив завършек на акцията за Брейди).Всичко е илюзия; всичко това са димни екрани, няма нищо истинско, нищо автентично, няма истинска промяна в мисленето; Нищо. Това е измама.
Следва страхотно хвърляне, няма нищо общо с Breakdown. Много любопитно, гледайте пакета с „персонал”, който Патриотите подреждат, нарича се: „Персонал”. Това са два рънинг бека в бекфийлда,вече не виждате толкова често I формация.
Е, това всъщност е 0 Tite Close Near, а не 1 Tite; ако Гронк е Y, тогава силата на формацията е на негова страна. Така че, когато и двата бека се движат в една и съща посока, обикновено се нарича “Flood” ​​, но този път, тъй като се движат Strong-Side, тя се нарича “Flow”.
И така, кой е измислил „броенето на снепа“? Общо взето това е невъзможно. Прочетох книга, която беше отпечатана през 1895 г., и „snap-count” вече го е имало в University of Gallaudet. Искате да чуете нещо забавно?Snap-count е по-стар от „huddle”. Вярно е.Той е на около 150 години.
Куотърбека понякога ще използва различна кодова дума за обозначаване на snap-count ,като например:
-"Алабама!" което означава „едно“, „Бостън!“, което означава „две“, „Cougar!“, което означава, че на три… „Неделя“, „Понеделник“, „Вторник“, подобни неща.
Какъв е директния snap-count за Брейди? "Алфа-Go".
"Go" е смяна на смените ... "Go" означава, че центърът снепва топката веднага при този звук. Това е моментна промяна. Добрите екипи вероятно имат, например, 6 000 вариации от тях: един за сигнализиране,че идва snap-count,друг за „dummy” извикване,трети за броене на смяна,четвърти за фалшиво back-to-back броене ,пети за двойно броене, за две двойни,за звуков сигнал за pass-call или run-cal и т.н и т.н ... Да, имаш поне 6000 варианта на тях. Всичко е в това как го използвате.
Куотърбек,който не може да „брои снепа” като шампион -това е куотърбек, който не може да спечели първенство. Валентин Тодоров



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valentint
Категория: Политика
Прочетен: 1502421
Постинги: 273
Коментари: 33
Гласове: 37
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031