Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2017 18:17 - Сензационно! Вижте колко струва охраната на Бай Х*й преди да е станал премиер! http://skandalno.net/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1066 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сензационно! Вижте колко струва охраната на Бай Х*й преди да е станал премиер!  

image36 960 000 лв. от държавния бюджет ще бъдат отделени за нуждите на НСО тази година! И голяма част от тези пари ще отидат за опазването на „светинята“ на народа Бойко Борисов.

Цифрата стана ясна още миналата година, когато депутатите на ГЕРБ си я гласуваха, знаейки, че с машинации и други похвати, отново ще управляват бедна България.

Огромната сума е да се осигури комфортът и спокойствието на „богоизбраните“ ни политици и те да бъдат охранявани като кралски особи.

И докато във всяка страна президентът се ползва с особен статут и трябва да има охрана, то буди пълно недоумение от кого се пазят останалите. Ако е от народната любов, то народът явно ги обича, щом ги е избрал. Тогава от какво?

Най-желязна и скъпа е охраната на запътилия се да става трети път премиер Бойко Борисов.  Група дами, които са били вчера в Банкя, решили да видят от любопитство бялата спретната къщурка на Винету и останали като гръмнати. Спряха ни на 500 метра от къщата и ни помолиха да не приближаваме. Мъже с униформи в разцвета на силите си, пазят цялата къща от всички страни и гледат лошо. Един от тях ни посъветва да не снимаме, разказва Веска Кирова от Стара Загора, която се озовала с приятелки в градчето и санаториумът й бил близо до имението на Вожда. Ние нямахме никакво намерение да снимаме, но нас със сигурност ни запечатаха на лента, защото навсякъде има камери.

Не се чудете, дами. Стойте далеч оттам, защото не се знае кога ще ви измъкнат от архива на НСО и ще ви обвинят в подривна дейност.

Чудното е друго. Защо в момента Борисов е охраняван като национално богатство или като изчезващ вид от Червената книга, когато още не е никой и от пет месеца е редови гражданин?   

С какво е по-различен лидерът на ГЕРБ от лидерите на останалите партии, та зад гърба му се влачи цял взвод? Защо никой не охранява Волен например, а всички  са се скупчили като орли да бранят безценния Борсисов, който е със статута партиен шеф? И ако го бранят от Сретен Йосич, плочата не се ли изтърка?

imageПо същия начин с гардове  ходи Пеевски, понеже имало заплахи за живота му. Е, стига! За живота му никой не дава пукната пара, заплахите са за бизнеса му и той много добре знае защо. Но пък като има толкова печеливш и ветровит бизнес, защо не си плаща охраната сам, а трябва да излиза от нашия джоб?

Доган също е охраняван в резиденцията си. Вярно е, че го заплашиха с детско пистолетче, вярно е, че е неудобен на много хора, но пък има достатъчно пари да си наеме гардове.

По каква логика след Пеевски вървят въоръжени до зъби мъже, когато той е само депутат, при това депутат, който изобщо не ходи на работа в НС?

А Цветанов пък защо се разхожда с гардове?

Охраната на политиците-хрантутници и страхливци е по-голям приоритет на държавата от здравето на хората, заяви с горчивина д-р  Цветеслава Гълъбова, директор на Държавна психиатрична болница ”Св. Иван Рилски” – Нови Искър.
imageНе съм убедена изобщо, че има основателни причини да бъдат пазени.  При това с държавни пари. Ако толкова се страхуват от народа, нека  да се пазят с лични пари!

Но да се бърка в джоба на същия този народ, за да ги охраняваме, не е нормално.

Ние също се присъединяваме към въпроса на лекарката.

От кого се пазите, господа политици?

От нас ли? Нали ние ви избрахме?

Тогава защо?

Или ви избрахме, за да ни вземете от залъка  веднъж за космическите си заплати, втори път за безплатните си жилища, трети път за командировките в чужбина, за безплатни обяди, тоалетна хартия и накрая да се грижим и за сигурността ви?

От какво се страхувате?

Да не ви попитаме какво правите за целия този смачкан и беден народ, който все пак отиде да гласува и за пореден път го излъгахте?

С колкото и охрана да се накичите, с танкове да тръгнете по улиците, народът рано или късно ще ви потърси сметка  какво правите там!

И никаква охрана няма да ви спаси!

Повярвайте ни!

Автор Станислава Славова 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703284
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031